Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az őrölt szerecsendióval, majd a fácán hasüregébe töltjük. A lábait hústű segítségével leszorítjuk, majd az egész fácánt füstölt szalonnaszeletekkel borítjuk be, végül szorosan alufóliába csomagoljuk. Kizsírozott tepsiben közepes hőfokon kb másfél óra alatt megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürével és savanyúsággal kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kicsavart zsemlét, megsütött gesztenyével, őrölt szerecsendióval, fácán hasüregébe, lábait hústű, egész fácánt, Burgonyapürével, szerecsendióval, savanyúsággal, összegyúrjuk, Gesztenyével, segítségével, szerecsendió, gesztenyével, leszorítjuk, Kizsírozott, csomagoljuk, hasüregébe, alufóliába, megsütött, gesztenye, majoranna, megsütjük, kicsavart, tepsiben, tojással, szalonna, szorosan, borítjuk, sütéshez, zsemlét, füstölt, fácán, 50dkg gesztenye, 30dkg füstölt szalonna, zsemle, majoranna, szerecsendió, tojás, kevés zsír,
|
|
|
|
|